Werkplaats

U wilt in uw auto natuurlijk altijd veilig rond kunnen rijden. Periodiek onderhoud aan de auto is dan geen overbodige luxe. Met behulp van moderne apparaten en deskundige reparateurs en medewerkers zijn wij dag in dag uit voor onze klanten bezig. We volgen cursussen en blijven altijd op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen binnen de autobranche.

Uiteenlopende services

U kunt bij ons terecht terecht voor diverse onderhoudsservices. U bent dan verzekerd van het juiste onderhoud dat helemaal bij u en uw voertuig past. We doen altijd onze uiterste best om uw auto weer heel snel in topconditie te krijgen. U kunt bij ons onder andere terecht voor een APK, regulier onderhoud, onze bandenservice en de restauratie van uw Citroën DS.

Transparant en eerlijk

Zien we in de loop van het onderhoud dat uw auto een reparatie nodig heeft? Dan overleggen we eerst met u alvorens die wordt uitgevoerd. We laten het u dus direct weten als we tijdens de keuring of controle van uw voertuig defecten opsporen. Daarnaast blijft uw dealergarantie behouden bij de reparatie.

Ook uw auto toevertrouwen aan de professionele medewerkers van Autobedrijf Mayer? Neem dan contact op met ons en maak een afspraak om uw auto naar onze werkplaats te brengen.

Werkplaats