Uitlijnen

Merkt u of denkt u dat de auto waarin u rijdt behoorlijk zwaar stuurt? Staat uw stuur wat scheef of heeft u het gevoel dat uw voertuig tijdens het autorijden naar een specifieke kant trekt? Dan zou het best wel zo kunnen zijn dat we uw auto moeten uitlijnen. Als u dit bemerkt, laat deze werkzaamheden dan zo vlug mogelijk uitvoeren. Het is namelijk zo dat een afwijking aan de stand van uw autobanden nare gevolgen kan hebben.

Denk bijvoorbeeld aan:

  • minder veiligheid bij het autorijden
  • een verslechterd rijcomfort
  • sneller slijtende autobanden en mechanische delen
  • rijprestaties, wegligging en controle over het stuur die verslechteren

Kom op zo’n moment zo vlug mogelijk naar Autobedrijf Mayer en laat uw auto uitlijnen. Onze uitlijnspecialisten pakken de werkzaamheden aan uw auto direct op, zodat u weer veilig kunt autorijden. We adviseren om elk jaar de uitlijning te laten checken. Dan voorkomt u namelijk een hoop kosten in de nabije toekomst. Want naast reparaties aan versleten onderdelen, zorgt de perfecte uitlijning ervoor dat u minder brandstof verbruikt, waardoor u dus kosten bespaart!

Uitlijnen auto: u voorkomt bandenslijtage

Autowielen worden altijd onder een bepaalde hoek onder de auto geplaatst. Dat zorgt voor een perfecte ligging op de weg en maakt dat er aan de onderdelen minder vlug slijtage zal optreden. Is er toch een afwijking in de stand van uw autobanden? Dan gaan ze op een onregelmatige manier slijten waardoor ze minder lang mee zullen gaan. Bespaar daarom op de kosten door regelmatig een controle van de uitlijning van uw te laten doen.

Bij de uitlijning wordt de complete auto uitgelijnd en kijken we dus niet naar de banden alleen (al denken de meeste mensen dit vaak wel). We gebruiken hierbij zeer professionele en betrouwbare apparatuur. Wilt u voor het auto uitlijnen onze kennis en expertise gebruiken? Maak dan een werkplaatsafspraak online of neem op een andere manier contact met ons op.

Uitlijnen